הזמנה טלפונית:
03-6336767

בשר

טרנד הטבעונות נמצא בכל פינה. אנשים מקפידים על אכילת ירקות ולהמנע מאכילת מוצרים מהחי כמו חלב וגבינות. אך אם זאת החגים האחרונים שאותם עברנו מראים כי המוביל העיקרי בארוחות החג והשבת הוא עדיין הבשר ואכן הייתה עלייה ברכישת הבשרים בחג הפסח ויום העצמאות שמעידים כי הבשר הוא עדיין המלך במטבח הישראלי.

בשר בקר מול בשר עוף

בשר בקר ובשר עוף הם סוגי הבשרים הנמכרים ביותר בישראל. כאשר לקוחות מגיעים לקצביה או לסופר הם בדרך כלל באים לרכוש עוף מחולק, כרעיים עוף או שניצלים להכנה מהירה. אך הבשר האיכותי באמת הוא בשר בקר ובשר טלה. סוגי בשר אלו ניתנים להכנה בבישול ממושך בקדירה, בצלייה על הגחלים ואפילו בתנור עם תפוחי אדמה חתוכים. הטעם המיוחד של בשר עשיר ועסיסי לא יכול להתחרות עם תחליפי הבשר האחרים.

מתכונים להכנת בשר עוף

בישראל ישנם סגנונות שונים להכנת בשר עוף. ישראל הממוקמת בין מזרח למערב עם שילוב על עדות שונות שבאו לארץ נפחו בישראל רוח יצרתית בכל הנוגע למתכונים לבשר. חיפוש של מספר דקות באיטרנט יגלה לכם את המגוון הרב מתכונים הרבים שישנם להכנת בשר עוף, הנה רק כמה מהם:

  • עוף שלם בצלייה ממושכת בתנור עם ירקות ורוטב צ'ילי מתוק ונגיעות אגוזים ושקדים.
  • כרעיים מטוגנות במחבת עמוק עם שזיפים חתוכים, צימוקים ובטטה.
  • קציצות עוף ברוטוב עגבניות פיקנטיות עם פרוסות פלפל חריף.
  • בשר שווארמה, פטריות ובצל מטוגן עם אפונה והרבה כורכום.

אז לפני שאתם הולכים לבחור את נתח הבשר שלכם בקצבייה חשוב שיהיה לכם מתכון מומלץ שיעשה לכם את הארוחה ויגרום מהאורחים לבקש מכם את המתכון...

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767