הזמנה טלפונית:
03-6336767

רוסט ביף סינטה

מתכון רוסט ביף סינטה

(מתכון ל-4 אנשים)

 

חומרים

 

לצורך ההכנה יש לבקש מהקצב נתח סינטה מיושן הייטב ונקי מן הגיד העליון והשומן העוטף אותן.

 

נתח סינטה במשקל 1.5 ק"ג.

 

2 כפות חרדל גרגרים.

 

1 כף חרדל חלק (חריף).

 

כף רוזמרין טרי קצוץ גס.

 

מלח, פלפל שחור גרוס.

 

6 שיני שום.

 

אופן הכנה

 

נועצים את להב הסכין בבשר ויוצרים 6 חורים קטנים אליהם נועצים את שיני השום.

 

מערבבים את שני סוגי החרדלים והרוזמרין הקצוץ הייטב, מורחים את נתח הבשר ומכניסים

 

ממליחים ומפלפלים את הבשר ומשהים למשך מספר דקות.

 

למקרר למשך שעתיים.

 

מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.

 

מחממים מחבת גדולה משומנת מעט מניחים את הבשר וצורבים קלות מכל הצדדים,

 

מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 15 דקות או יותר (מומלץ לאכול רוסט ביף כשהוא

 

עשוי מדיום רר, מוסיפים זמן עשיה בהתאם לעומק הבישול - מדיום 20 דקות, מדיום וול 25

 

מוציאים מהתנור נותנים לבשר לעמוד מספר דקות, פורסים ואוכלים.

 

דקות וכן הלאה).

 

בתיאבון!

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767