הזמנה טלפונית:
03-6336767

אמפנדס בשר

בשר טחון, מה לא עשינו איתו לאחרונה? בטח לא אמפנדס 😉
קבלו מתכון משגע:
מצרכים:
בצק לאמפנדס לטיגון או אפיה (חומרים ל-12 יחידות) :
3
כוסות קמח 400 גרם (1 כוס = 135 גרם)
1/3
כוס שמן (50 גרם שמן)
160
מ"ל מים
1 כפית מלח (7 גרם)
1
כף סוכר (15 גרם)
חשוב מאוד: את בצק האמפנדס יש למלא אך ורק כאשר המלית מצוננת מהמקרר.

למילוי בשר: (חומרים למילוי 12 יחידות)
400
גרם בשר בקר טחון
2 בצלים לבנים גדולים קצוצים דק
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
כפית פלפל שחור טחון
כפית וחצי אורגנו יבש
כף פפריקה מתוקה
כפית וחצי מלח
2 ביצים קשות קצוצות
12 זיתים ירוקים מגולענים
אופן ההכנה:
לבצק:
1.
לשים את כל החומרים לבצק אחיד חלק ומבריק.
2.
לשים ומעצבים לצורת נחש.
3.
את הגליל בצק מחלקים ל-12 כדורים (כ-50 גרם ליחידה).
4.
מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעובי של סנטימטר אחד. גרנר מציין כי ניתן להכין עיגולי בצק ולהקפיא אותם אך יש לדאוג להפריד בשכבות של ניילון נצמד.
5.
ממלאים במלית הרצויה כל עיגול בצק.
6.
מקפלים ומהדקים את הקצוות.
7.
מטגנים בשמן בחום בינוני כ- 160 מעלות עד שיצוף ויזהיב או אופים בתנור שחומם מראש ל-180 עד לקבלת צבע זהוב.
למילוי:
1.
מטגנים את הבצל עד להשחמה.
2.
מתבלים במלח, פלפל, אורגנו ופפריקה מתוקה.
3.
מוסיפים את הבצל הירוק והבשר. מפוררים את הבשר היטב בעזרת כף עץ.
4.
מבשלים על אש נמוכה 40 דקות ומתקנים תיבול במידת הצורך (אם הצטברו נוזלים יש לסנן את המסה).
5.
מקררים את התערובת ורק אחר כך מוסיפים את הזיתים והביצים הקשות הקצוצות.

 

אווזית ממולאת בבשר צלויה

אווזית צלויה ממולאת בבשר, אגוזים ועשבים ירוקים

אנטריקוט בתנור

רוסטביף בתנור

גלילות שייטל עם פרוסות אווז

גלילות שייטל עם פרוסות אווז ועלי תרד

המבורגר

המבורגר מבשר בקר טחון טרי (חלק: שייטל) עם לחמניות טריות

חזה עגל אפוי

חזה עגל אפוי

סירות חצילים

סירות חצילים ממולאות בבשר בקר וכבש עם טחינה בסומק

פאיטס פילה

פאיטס פילה עם גווקאמולה וטורטיות חמות גוואקמולה

פרגית בדבש וחרדל

פרגית בדבש וחרדל

קדרת כתף עגל

קדרת כתף עגל בתוספת סלט חם

שוקיים עוף

צלי של שוקי עוף עם אורז

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767