הזמנה טלפונית:
03-6336767

פרגית ממולאת בשר

פרגית ממולאת בשר

*מנה חגיגית ומושקעת בלי להשקיע הרבה*

 

מצרכים

 

סטייק פרגית 8 י'ח

בשר טחון 200 גרם

בצל קטן קצוץ י'ח

גזר קטן מגורד י'ח

שן שום גדולה י'ח

תבלינים לבשר טחון

כך רסק עגבניות,רבע כפית כמון,רבע כפית מלח,קמצוץ פלפל שחור

תיבול הפרגית

כף גדושה רוטב טריאקי

רוטב לפרגיות הממולאות

4 כפות רוטב טריאקי. כפית שטוחה פפריקה מתוקה.

קמצוץ פלפל שחור.

 

נייר כסף לעטיפת הפרגיות

 

אופן הכנה

הכנת תערובת המילוי – מטגנים בצל עם כף שמן עד להזהבה .

מוסיפים את השום והגזר ומערבבים כדקה.

מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים במשך כ- 3 דקות.

מוסיפים את הרסק עגבניות,כמון,מלח,פלפל שחור,

מערבבים כדקה שניים ומסירים מאש .

מצננים מעט את התערובת.

 

מחלקים נייר כסף ל-8 ריבועים בגודל 20*20 ס"מ.

 

מתבלים את הפרגיות- בכף גדושה רוטב טריאקי..

פרוסים את הסטייק פרגית על הריבועי נייר כסף,ומניחים בצד אחד שלה כף גדושה מהתערובת הבשר,מגלגלים את הפרגית.

עוטפים את הפרגיות הממולאות בנייר כסף ומהדקים בצדדים.

חוזרים על הפעולה עם כל הפרגיות ומניחים בתבנית.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ל-20 דקות לצד.

מוצאים את התבנית מהתנור,

מסירים את הנייר הכסף מהפרגיות ומחזירים את הפרגיות לתבנית.

מוסיפים עליהן 4 כפות רוטב טריאקי ומפזרים מעל כפית שטוחה פפריקה מתוקה וקמצוץ פלפל שחור .

מחזירים לתנור כ-20-30 דקות נוספות עד להזהבה.

**(ממולץ לחצות י'ח פרגית לבדיקה אם הפרגית ורדרדה מפנים -יש להחזיר לתנור ל-10 דקות נוספות)**

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767