הזמנה טלפונית:
03-6336767

שניצל בציפוי מפתיע

שניצל בציפוי פלאפל

מצרכים

2 כוסות גרגרי חומוס, מושרים לילה

1 בצל מחולק לרבעים

2 שיני שום, מגורדות

¼ כוס פטרוזיליה טרייה

1 כפית הל

1 כפית כמון

1 כפית מסאלה

1 כפית כוסברה

מים 1 כפית

3 ביצים,

כוס קמח, מתובל במלח ופלפל שחור

½ כוס שמן

1 ק"ג שניצל עוף,פרוס ברוחב 2 אצבעות (יש בקצבייה של שרעבי )

לימון, להגשה

רוטב טחינה:

½כוס טחינה גולמית טובה

מלח לפי טעם

1 שן שום, מגורדת

½ לימון, סחוט

¼ כוס מים

אופן הכנה

להוסיף חומוס, בצל, שום, פטרוזיליה, הל, כמון, מסאלה, כוסברה, ומים במעבד מזון וטוחן עד שהעיסה רכה. מעבירים לצלחת תיבול.

מוסיפים את הביצים לצלחת שנייה.

לאחר מכן את הקמח מתובל במלח ופלפל לפי צלחת שלישית.

שמים שמן במחבת גדולה.

.מקמחים את העוף , לאחר מכן  טובלים בביצה, ואז לתערובת החומוס.

מוסיפים את העוף אל השמן החם ומטגנים עד להזהבה , כ 3-4 דקות מכל צד.

מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר (אפשאר לתבלן שוב במלח ופלפל בזמן חם לפי הטעם).

הכנת הטחינה: בקערה: לשלב טחינה, מלח, שום, מיץ לימון ומים מערבבים יחד.(הרוטב יקבל למרקם מוזר, עבה - לא לפחד, זה תמיד קורה.)

בהמשך להוסיף מים עד שהוא מחליק החוצה והופך לצבע בהיר.

טחינה עם עקביות מושלמת יכול ליפול דרך שיני מזלג - אבל לא יותר מדי בקלות.

הוסף עוד מלח או מיץ לימון לפי הטעם.

מגישים את שניצלונים עם רוטב טחינה

*אם נשאר בלילה של הפאפל אפשאר לטגן ולהוסיף בצד*

בתאבון

 

אווזית ממולאת בבשר צלויה

אווזית צלויה ממולאת בבשר, אגוזים ועשבים ירוקים

אנטריקוט בתנור

רוסטביף בתנור

גלילות שייטל עם פרוסות אווז

גלילות שייטל עם פרוסות אווז ועלי תרד

המבורגר

המבורגר מבשר בקר טחון טרי (חלק: שייטל) עם לחמניות טריות

חזה עגל אפוי

חזה עגל אפוי

סירות חצילים

סירות חצילים ממולאות בבשר בקר וכבש עם טחינה בסומק

פאיטס פילה

פאיטס פילה עם גווקאמולה וטורטיות חמות גוואקמולה

פרגית בדבש וחרדל

פרגית בדבש וחרדל

קדרת כתף עגל

קדרת כתף עגל בתוספת סלט חם

שוקיים עוף

צלי של שוקי עוף עם אורז

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767