הזמנה טלפונית:
03-6336767

בסגנון תאילנדי

כנפי עוף תאילנדי

מצרכים
כ-2 ק"ג כנפיים עוף חצוי
1/2 כוס טמפורה
 3 כפות רוטב לעוף  (מי מגוון החנות)
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק תאילנדי
3 כפות סירס'צה
 סוכר כף
2 כפות בוטנים מלוחים , בערך קצוצים
1 כף   שום , טחון
1  כף בצל ירוק  קצוצה
1 כף כוסברה  קצוצה
שמן לטיגון עמוק

 

 

בואו נהיה בשלנים

נתחיל עם הרוטב: בסיר על להבה בינונית, מוסיפים , סוכר, סירס'צה,

רוטב צ'ילי מתוק תאילנדי, ורוטב מרינדה לעוף(מי מגוון החנות) כל התערובת לסיר.

לשלב ולהקציף היטב.

מכבים את האש כאשר הרוטב המעובה מופחת.

לְהַפְרִישׁ.

מחממים שמן בווק ל -180 מעלות.

כנפי עוף יבשים.

מקמחים בטמפורה ולנער את העודף.

הסר המנה הראשונה אחרי 6-8 דקות, כאשר הם להזהבה קלה.

הסר ולתת להכנפיים לנוח כ -5 דקות.

 

מחממים את השמן עד 200 מעלות ומטגנים את הכנפיים בפעם השנייה, עד שהם פריכים וזהובים.

לתת לכנפיים לנוח על רשת.

באמצעות מסננת רשת בסדר מטגנים שום כתוש בשמן החם במשך כמה דקות, עד פריך לקבלת גוון זהוב.

מניחים בצד לניקוז על מגבת נייר.

מכינים את ציפוי על ידי ערבוב של בוטנים, כוסברה, ובצל ירוק קצוץ.

בקערה גדולה, לזרוק כנפיים ברוטב עם חצי מכמות תערובת הציפוי.

מגישים על מגש ומפזרים במחצית הנותרת של תוספות.

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767