הזמנה טלפונית:
03-6336767

סינטה חמוץ מתוק מוקפץ

נתחי בקר חמוץ מתוק

 

רכיבים נתחי סינטה בקר מוקפצים בסגנון סיני

 

חומרים:

 

1/2 ק"ג בקר חתוך לנתחים דקיקים.

 

1/2 כוס צ´ילי מתוק+3 כפות סויה להשריית הבשר

 

2 כפות שמן

 

1 בצל רגיל פרוס

 

3 שיני שום כתושות

 

1 כפית ג`ינג`ר קצוץ (אפשר קפוא)

 

1/4 כוס רוטב סויה קיקומן

 

1 כף סוכר

 

קמצוץ פלפל לבן

 

5 פרחי ברוקולי טרי או קפוא ומופשר מפורקים לפרחים

 

1 בצל ירוק חתוך לרצועות אלכסוניות

 

12 פטריות שמפיניון חתוכות גס

 

3 גבעולי כרפס חתוכים דק באלכסון

 

רצוי להגיש עם שומשום מוקפץ על מחבת חמה ואו בוטנים קלויים קצוצים

 

הכנה אופן ההכנה:

 

1.משרים את נתחי הבשר , מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעה וחצי

 

מחממים ווק עם מעט שמן ומטגנים תוך הקפצה את הבצל, והגינג`ר, מקפיצים למשך כדקה תוך כדי

 

ערבוב מתמיד,מוסיפים

 

את השום ומקפיצים עוד כמה שניות ונזהרים שלא לשרוף את השום.

 

.מוציאים את הבשר מהמקרר, מסננים ומוסיפים לירקות המוקפצים.ממשיכים להקפיץ עוד 2-3 דקות

 

תוך ערבוב מתמיד, עד שהבשר משחים מעט.

 

.מוסיפים את נוזלי המרינדה ומקפיצים יחד עוד 2 דקות.

 

מערבבים כפית קורנפלור ב-3 כפות מים ומוסיפים, מערבבים עד שהרוטב מסמיך.מסירים את הווק

 

מפזרים שומשום קלוי ואו בוטנים קלויים וקצוצים. אני לא הוספתי ויצא מספיק טעים גם כך

 

מהאש, יוצקים מעל כף אחת של שמן שומשום, טועמים תיבול ומתקנים, אם יש צורך.

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767