הזמנה טלפונית:
03-6336767

בשר קפוא

צלעות מס' 2

בשר ראש

גידים

חזה בקר מס' 3 מחפוד

כתף מס' 4

צלי כתף מס' 5 תנובה

פילה מדומה מס' 6

צלעות בקר מס' 2 מחפוד

חזה בקר מס' 3

מכסה הצלע מס 7

שריר הזרוע תנובה

צלי כתף מס' 5

5 טיפים לאחסון בשר קפוא

  1. אל תקפיאו בשר שהופשר – בשר קפוא שהופשר מיועד להכנה בפרק זמן קצר לאחר ההפשרה לכן אם לא הכנתם את הבשר באופן מיידי זימו אותו בקירור אך אל תקפיאו  אותו מחדש.
  2. אטימות – שימו לב שאריזת הבשר הקפוא תיהיה סגורה ואטומה. יש להקפיד כי אריזת הבשר לא נפתחה או נקרעה. אריזה פגומה יכולה לאפשר חדירת בקטריות וחיידקים לבשר הקפוא ובכך למנוע מאיתנו בשר ראוי למאכל אדם.
  3. קירור ואחסון – כאשר מאחסנים בשר קפוא חשוב מאוד שתיהיה תנועת אוויר טובה בתוך המקפיא, כמו כן חשוב שתעקבו אחר הכנסה והוצאת הבשר כך שהראשון שנכנס למקפיא יצא גם ראשון, כדאי למנוע מצב במקפיא שבו תאלצו לזרוק בשר מקולקל.
  4. תוויות – הקפידו לשמור את תוויות הקנייה על הבשר כדאי שתוכלו לזהות את סוג הבשר הקפוא ויותר חשוב שיהיה מצוין תאריך על האריזה כדאי שתוכלו להעריך מתי הקפאתם את הבשר.
  5. ניתוק החשמל – אם נתקלתם בהפסקת חשמל ממושכת אין לכם סיבה לדאוג. כל עוד הפסקת החשמל לא נמשכת שעות רבות, המקפיא אמור לשמור על הטמפ במקפיא לפרק זמן סביר של בין 12 שעות ל- 24 שעות, תלוי כמובן באופי המקפיא. במידה ועבר פרק הזמן המצוין ואתם חוששים כי הבשר יתקלקל, נסו להכין כמה שיותר בשר שהופשר במגוון מתכונים שהצענו. אם הבשר שינה את צבעו או שאתם חוששים כי הבשר התקלקל, עדיף שתזרקו אותו מאשר תחטפו קלקול קיבה.
  6. בונוס - טיפ אחרון – בנוסף לבשר טרי שניתן להקפיא ובשר קפוא שנשמר בהקפאה ניתן להקפיא גם מוצרי חלב כמו חמאה וגבינה מגורדת. ניתן לשמור אותם במקפיא לתקופה של שלושה ואפילו ארבעה חודשים. כדאי לדעת את זה לחג השבועות הבא :).

 

יש לכם טיפים מעניינים לשמירת הטריות של בשר קפוא? טיפים להכנת בשר או מתכונים להכנת עוף? אתם מוזמנים לשלוח לנו.

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767