הזמנה טלפונית:
03-6336767

איך מכינים בשר טעים

כאשר חושבים על בשר אפשר לחשוב על נתחי אסאדו ובשר אנטריקוט אדומים שפשוט מתבלים עם הרבה אהבה ושמים על הגריל, אך האמת שעבודה עם בשר צריכה ניסיון רב כי צריך להכיר את הבשר שחותכים ולדעת לבחור את החלקים הטובים והמוצלחים ביותר בבקר או בעוף.

קצביית שרעבי מתמחה בבחירת חלקי בשר משובחים אשר יתאימו לצרכי הבישול של הלקוח. הצוות הנאמן והמסור יבדקו ויבחרו ללקוחות החברה נתחי בשר איכותיים וטריים כדאי שהאוכל יצא טעים ומזין. לכבוד שבוע הבשר הבינלאומי הנחגג בימים אלו בארגנטינה רצינו לתת לכם מספר טיפים כיצד בוחרים את נתח הבקר העסיסי שלכם.

אדום אדום

קודם כל כשאתם הולכים לקצב תבדקו את הנתח שאתם רוצים לקחת. חשוב שהוא יהיה טרי מאוד וצבע הבשר מקרין ומגדיר את הטריות שלו. נתח אדום חזק מלמד שהנתח טרי. אם הנתח בגוון בורדו וחלקיו משחירים ייתכן שהנתח פחות טרי ממה שחשבתם.

נתח לבישול ארוך או בישול קצר

בקצביה מבוקשת תראו מפה של הפרה עם מספרים המדגימים את החלקים השונים בגוף הפרה. חלק 9 לדוגמא הקשתית הוא חלק הטוב לבישול איטי כמו לחמין, מרק או בישול ארוך המתמשך למשך שעות. חלק מספר אחד הוא החלק המיועד להכנת סטייקים ואנטריקוטים. חלק מספר 13 מתאים יותר לטיגון ובישול קצר, כך שאם תרצו להכין שיפודים על האש מומלץ שתבחרו אותו.

שומן – המרכיב המנצח

נכון שאנחנו יותר ויותר שומרים על דיאטה ורוצים אוכל עם מעט כולסטרול ומעט שומן אך האמת, ששומן טוב לטעם וטוב גם לבישול. הוספת נתח עסיסי עם מעט שומן מוסיף ארומה מצוינת וטעם שלא עובר במהירות בפה. כמו כן נתחי אסאדו עסייסים אשר שמים אותם על האש מצויינים כאשר השומן מטפטף מהם ולאט לאט נשרף. השומן בסופו של דבר גם שומר על הפנים שימשיך להתבשל ויהיה עסיסי וגם טעים. מי לא מכיר את חלקי הפולקא של העופות שהילדים אוהבים לאכול שללא העור הבשר היה מתייבש ונהייה קשה. כך גם השומן יכול להיות מצוין לבישול אם משתמשים בו במידה הרצויה.

בחירת קצביה מתאימה, לאחר שהכרתם קצת מסודות הבדר אתם יכולים ללכת ולבחור בשר עסיסי וטעים. אתם אפילו תוכלו לבשל קייטרינג בשרי לכמה חברים אם תעקבו אחר כל הטיפים. כי כאשר מכינים קצת בשר אפשר להכין מנות רבות כשמבינים את העבודה. שיהיה לכם בהצלחה ובתיאבון.

בשר טרי - התחרות החלה

בשר טרי נמכר באופן בלעדי על ידי משווק יחיד. כיום התחרות גוברת. אך כיצד התחרות תשפיע על הלקוח ועל המחיר?

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767