הזמנה טלפונית:
03-6336767

אנטריקוט בתנור

רוסטביף בתנור

חומרים


נתח אנטריקוט מיושן במשקל 2-3 ק"ג
5-6 שיני שום חצויות


למשרה


1/2 כוס שמן זית
כף חומץ
בצל קטן פרוס ומופרד לטבעות
4-5 שיני שום פרוסות
2 גבעולי רוזמרין (העלים בלבד)
גרגרי פלפל שחור
3-4 עלי דפנה


למריחה


כף חרדל דיז'ון

 

אופן ההכנה - בשר אנטריקוט

 

1. מניחים את נתח בשר אנטריקוט בכלי מותאם.
2. מערבבים את חומרי המשרה ויוצקים אותם על נתח הבשר. מעסים אותו היטב, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר בין שעתיים ל-24 שעות.
רצוי להפוך את  הנתח מדי פעם.
3. כשעה לפני הצלייה מוציאים את נתח אנטירקוט מהמקרר, מתוך חומרי המשרה מוציאים את עלי הדפנה וזורקים. אין להשאיר אותם בזמן האפייה.
4. יוצרים בעזרת סכין מספר חתכים בנתח ומחדירים לתוך כל חתך חצי שן שום.
5. מורחים את הנתח בחרדל.
6. מחממים תנור לחום גבוה מאד, כשהתנור חם מכניסים את הנתח וצולים בין 10 ל-15 דקות. לאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-180-200 מעלות וצולים כ-55 דקות.
(במידה והנתח לא נצלה מספיק לטעמכם ניתן להכניס לעוד כ-5 דקות).

7. מוציאים מהתנור ומשהים כעשר דקות. פורסים ומגישים. יש לכם רוסטביף בתנור - בתיאבון!

 


 

הרשמה למועדון הלקוחות !

* 3% הנחה בכל קנייה (ניתן לצבירה)
* קופונים שווים כל השנה
* כפל מבצעים

אז למה אתם מחכים? מלאו כאן פרטים ותתחילו לחסוך:
 







 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:
ב-ג 7.00-19.00
ד-ה 7.00-20.00  
יום שישי 7.00-14.00

03-6336767