הזמנה טלפונית:
03-6336767

ברווז צלוי עם שרי בצבעים

 

אווז / ברווז צלוי עם שרי בצבעים

 

חומרים ל- 4-6 מנות

ברווז /אווז  .1 יח' (ממצוע ליח' 3.5 ק"ג לערך)

שמן זית 6 כפות

עגבניות שרי בצבעים מיובש 2 כוסות

אורגנו יבש/טרי 3 כפיות

רוזמרין יבש/טרי 3 כפיות

בזיליקום יבש/טרי 3 כפיות

 

אופן הכנה

  1. 1. להפשיר את אווז / ברווז במקרר להפשרה חלקית,כשהבפנים קפוא והבחוץ רך.נועצים בעזרת מזלג מספר פעמים לאורך ולרוחב .

    *כשנועצים את המזלג יש לודא שעוברים את שכבת העור עד להגעה לבשר*

  2. מערבבים כוס אחת של עגבניות שרי מיובשות ביחד עם 3 כפות שמן זית.

    מניחים את הברווז / אווז בתבנית ,לוקחים את התערובת שהכנו ומעסים טוב .מחזירים למקרר עד להפשרה מלאה.

    **עדיף למשך לילה**

  3. מחממים תנור 190 מעלות,

    מערבבים:שרי 1 כוס, שמן זית 3 כפות, אורגנו 3 כפיות,

    רוזמרין 3 כפיות, בזיליקום 3 כפיות.

    מעסים את אווז / ברווז מבחוץ ומבפנים טוב, ולתנור.

  4. זמני צליה:

  • אווז – על כל קילו 30 דקות צליה

  • ברווז – על כל קילו 45 דקות צליה

**ממולץ כל כשעה לזלף את המרינדה מהמגש שוב מלמעלה***

*אם לאחר שעתים התחתית של התבנית יבשה אפשר להוסיף כוס מים*

 

בתאבון

 

 

אווזית ממולאת בבשר צלויה

אווזית צלויה ממולאת בבשר, אגוזים ועשבים ירוקים

אנטריקוט בתנור

רוסטביף בתנור

גלילות שייטל עם פרוסות אווז

גלילות שייטל עם פרוסות אווז ועלי תרד

המבורגר

המבורגר מבשר בקר טחון טרי (חלק: שייטל) עם לחמניות טריות

חזה עגל אפוי

חזה עגל אפוי

סירות חצילים

סירות חצילים ממולאות בבשר בקר וכבש עם טחינה בסומק

פאיטס פילה

פאיטס פילה עם גווקאמולה וטורטיות חמות גוואקמולה

פרגית בדבש וחרדל

פרגית בדבש וחרדל

קדרת כתף עגל

קדרת כתף עגל בתוספת סלט חם

שוקיים עוף

צלי של שוקי עוף עם אורז

 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:

ב-ג 7:00-18:00

ד-ה 7:00-19:00 

יום שישי 7:00-13:00

 

03-6336767