הזמנה טלפונית:
03-6336767

אנטריקוט בתנור

אנטריקוט בתנור – רוסט ביף עם חרדל

 

המצרכים

נתח אנטריקוט

3 כפות חרדל דיז'ון

מלח אטלנטי

פלפל שחור גרוס טרי טרי

1 שן שום לכל קילו בשר בערך

שמן זית איכותי

עלי רוזמרין טריים

 

אופן ההכנה לפני צליה

 

מוציאים את הנתח כשעתיים לפני הצלייה (חשוב)

 

מורחים שמן זית על כל הנתח

 

מערבבים חרדל עם שום כתוש ומורחים את הנתח

 

מפזרים פלפל שחור גרוס על כל פני הנתח

 

ממליחים בעדינות ומפזרים עלי רוזמרין טריים

 

צליה

 

מחממים תנור לחום הגבוהה ביותר

מכנסים את הנתח בתבנית במהירות וסוגרים את דלת התנור

המטרה היא לאבד כמה שפחות חום

צולים את הנתח כ 20 דקות בחום הגבוה

מורידים את הטמפרטורה ל 180 מעלות וממשיכים צליה כ 40 דקות

 

עד שהנתח מתייצב

 

אם הנתח גדול אפשר לצלות עד שעה

מוציאים מהתנור, נותנים לנתח לנוח כ 5 דקות פורסים ומגישים

 

*כמה טיפים

 

מומלץ להשאיר את התנור חם למקרה שנדרשות עוד כמה דקות צליה

הרוסטביף מצוין גם ביום שאחרי חם או קר

הרשמה למועדון הלקוחות !

* 3% הנחה בכל קנייה (ניתן לצבירה)
* קופונים שווים כל השנה
* כפל מבצעים

אז למה אתם מחכים? מלאו כאן פרטים ותתחילו לחסוך:
 







 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:
ב-ג 7.00-19.00
ד-ה 7.00-20.00  
יום שישי 7.00-14.00

03-6336767