הזמנה טלפונית:
03-6336767

פילה בקר

כאשר מכינים פילה בקר חשוב לדעת, יש לצרוב את הפילה מכל צדדיו ואז להכניס לתנור ולהמשיך לצרוב אותו כאשר הוא פונה כלפי מעלה עד לדרגה הרצויה.

מתכון להכנת פילה בקר

 

רכיבים

850 גרם בשר בקר פילה

3 שיני שום כתושות

1 כף עלי רוזמרין

250 גרם פטריות שיטאקי חתוכות

1 כפית תימין

1 כף חומץ

חצי כוס יין אדום

1 כוס ציר בקר

לא חובה – בצלים קטנים

הצעת הכנה

1. מחממים תנור ל 180ºC, קושרים את הבשר במרווחים של 4 ס"מ אחד מהשני. טובלים את פילה בקר בשמן ומטגנים מעט עד להשחמה באש בינונית. מוסיפים פלפל שחור ומלח. מומלץ שהפלפל יהיה פלפל גרוס. מוסיפים את השום, החומץ והתבלינים.

2. מניחים את פילה בקר על מחבת הצלייה ומצפים במעט שמן. צולים את הבשר על אש בינונית במשך כשעה כאשר ניתן להוסיף גם בצלים לטיגון. לא לשכוח להוסיף את הפטריות למחבת הצלייה כרבע שבע לאחר שהתחלנו את הצלייה.

3. לוקחים את פילה הבקר ומכסים אותו ברדיד אלומיניום איכותי. שמים אותו בצד לנוח לפרק זמן של רבע שעה. בזמן הזה לוקחים את הפטריות ומוסיפים להם גם את הבצלים, מוסיפים חצי כוס יין אדום ומערבבים בבישול על אש בינונית. מערבבים כך שלא נראים משקעים ומבשלים עד שחצי מהנוזלים מתאדים. אז יש להוסיף את ציר הבקר ולבשל שוב. לאחר שבישלנו את הרוטב ניתן לפרוס את בשר פילה הבקר ולהגיש אותו עם הרוטב החם. שיהיה בתיאבון.

אווזית ממולאת בבשר צלויה

אווזית צלויה ממולאת בבשר, אגוזים ועשבים ירוקים

אנטריקוט בתנור

רוסטביף בתנור

גלילות שייטל עם פרוסות אווז

גלילות שייטל עם פרוסות אווז ועלי תרד

המבורגר

המבורגר מבשר בקר טחון טרי (חלק: שייטל) עם לחמניות טריות

חזה עגל אפוי

חזה עגל אפוי

סירות חצילים

סירות חצילים ממולאות בבשר בקר וכבש עם טחינה בסומק

פאיטס פילה

פאיטס פילה עם גווקאמולה וטורטיות חמות גוואקמולה

פרגית בדבש וחרדל

פרגית בדבש וחרדל

קדרת כתף עגל

קדרת כתף עגל בתוספת סלט חם

שוקיים עוף

צלי של שוקי עוף עם אורז

הרשמה למועדון הלקוחות !

* 3% הנחה בכל קנייה (ניתן לצבירה)
* קופונים שווים כל השנה
* כפל מבצעים

אז למה אתם מחכים? מלאו כאן פרטים ותתחילו לחסוך:
 







 

בואו לבקר!

כתובת: היצירה 6 אור יהודה (אזה"ת חדש)

שעות פתיחה:
ב-ג 7.00-19.00
ד-ה 7.00-20.00  
יום שישי 7.00-14.00

03-6336767